Remote Assistance          Service Status          Ticket Management          Knowledge Base          Login

Freys hotel

Med hjälp av IT-tjänster kopplar Freys samman sina hotell till en gemenskap och erbjuder en mötesplats för människor.

Freys hotell är väldigt bra på det de gör – Att driva hotell och konferens. Vi på Connectel är bra på att finnas närvarande som IT-stöd och leverera de tjänster som hjälper Freys i sitt vardagliga arbete.


Bra tjänster & utvecklande ledning

För att få driften att fungera bra så har vi löpande medarbetare på plats fysiskt för att se över de ärenden och utmaningar som dyker upp. Bland de tjänster som vi levererar hittar vi internetuppkoppling, domändrift, trådlöst nätverk i lokalerna, säkerhetslösningar och Officedrift. Våra medarbetare ser till att dessa tjänster fungerar smärtfritt men gör även mycket mer än så. Vi finns där som samordnare när det behövs gentemot andra leverantörer, vi kan driva utvecklingsprojekt fokuserade på Freys verksamhet och vi jobbar ständigt med omvärldsbevakning för att veta i vilken riktning Freys bör röra sig.


Två hotell – En enhet

Freys hotell består av två fastigheter i centrala Stockholm. För att kunna erbjuda samma genuina upplevelse oavsett vilken enhet en gäst besöker så ställer Freys höga krav på kommunikationen mellan hotellen. Tack vare att Connectel är en ISP med möjlighet att bygga ut vårt nätverk utifrån kunders behov kan vi erbjuda en anpassad lösning till Freys. Vi värderar utifrån Freys användning vilken internethastighet de har behov av på sina respektive uppkopplingar och levererar därefter både den externa internetuppkopplingen och en point-to-point-anslutning direkt mellan enheterna. På så vis blir det mycket enklare för Freys att koordinera den information de vill dela med sig av på sina hotell och skapa en enhetligare känsla för sina gäster.

Vill du veta mer? Vi kontaktar dig!

Tack för din fråga, vi kontaktar dig så snart som möjligt.