Remote Assistance          Service Status          Ticket Management          Knowledge Base          Login

Royal Streaming

Ett väldigt spännande företag som vi arbetar med är Uppsalabaserade streamingföretaget Royal Streaming. I nära samarbete med kunden har vi tagit fram och implementerat en teknisk roadmap och har idag byggt en helt ny serverlösning.


Hög kvalité & driftsäkerhet

Royal Streaming specialiserar sig på att skapa och streama skräddarsydda radiokanaler till sina kunder vilket innebär att stora mängder data måste förflyttas över internet och spelas upp med hög kvalité och maximal upptid för tjänsten. För att åstakomma detta valde Royal Streaming oss som sin infrastrukturleverantör.


Med god kundkännedom och ett nära sammarbete mellan parterna lyckades vi centralisera infrastrukturen och skruva upp kvalitén på streamingen, förbättra övervakningen och agera snabbare på driftavbrott.


Erfarenhet och förutsättningar

Kombinationen av nätverkskompetens och erfarenhet inom Connectel och den infrastruktur som vi under flera år byggt upp gör oss till en bra partner för Royal Streaming. I det här fallet och i alla fall där vi arbetar så är det viktigt att förstå vad det är för slags lösning som kunden verkligen behöver. Genom att förstå kundens behov, kombinera detta med vår djupa kunskap inom området samt utnyttja vår infrastruktur så kan vi leverera en lösning som är kundanpassad på riktigt. Och för en kund med så höga krav som Royal Streaming är rätt lösning ett måste för att leverera skön musik!

Vill du veta mer? Vi kontaktar dig!

Tack för din fråga, vi kontaktar dig så snart som möjligt.