Remote Assistance          Service Status          Ticket Management          Knowledge Base          Login

United Spaces

Med ett optimalt läge mitt i Stockholm hittar vi coworking-spacet United Spaces. Fräscha lokaler lockar ett femtiotal medlemsföretag som delar på ytan. Grundläggande förutsättningar som ett bra fungerande Wi-Fi är en självklarhet, men hur är det med IT-säkerhet när så många företag samsas på samma yta?


Att dela på Wi-fi

I lokalerna har vi installerat ett stabilt och snabbt Wi-Fi. Till detta har vi skapat vlan för att medlemmar med särskilda behov ska kunna nyttja ett eget virtuell LAN, var som helst i lokalen, med tillgång till sina filer och program utan att riskera att någon annan på samma Wi-Fi ska kunna komma åt det. Vi kan skapa WAN för företag med flera kontor som vill sitta på samma nätverk. För att hålla kvalitén har vi konsult på plats fasta tider för att hela tiden hålla oss uppdaterade på vilka utmaningar som kan tänkas finnas samt se till att stödja medlemmar om några problem skulle dyka upp.


Kundanpassning

Skillnaden på företagen som finns i lokalerna är milsvid, och likaså kravställningen när det kommer till IT. Viss är nöjda med bra Wi-Fi när andra har en hel lista med säkerhetsaspekter som måste gå att lösa för att ens tänka tanken att flytta in i lokalerna. Med vår erfarenhet kan vi hjälpa United Spaces och de framtida medlemmarna att förstå vad kraven innebär, hur de går att lösa och se till att allt fungera från dag ett när medlemmarna flyttar in.


Även för gästerna

I lokalerna finns det ett gästnätverk, givetvis. Det ska vara enkelt att logga in på, det ska vara säkert, och det ska generera något slags mervärde för United Spaces. Därför tittar vi på en lösning att skapa säkra anslutningar genom att gäster loggar in via sociala medier. Gästernas åtkomst är bara ett knapptryck bort, en säker session startas upp och United Spaces skapar värde i form av data och statistik på hur många som besöker lokalerna. Dessutom slipper de svara på den eviga frågan vad det är för lösenord till gästwifit. Vi tycker att detta är en win-win.

Vill du veta mer? Vi kontaktar dig!

Tack för din fråga, vi kontaktar dig så snart som möjligt.