Connectel täckning ikon
Jobba med oss

Karriär

Because you care

Jobba på Connectel

Bli en del av Connectel-teamet

Delar du vår passion för givande interaktioner, digital närvaro och bra service? På Connectel är vi kundfokuserade, lösningsorienterade och målmedvetna. Varje dag genomförs oändligt många kundinteraktioner genom vårt kundservicesystem. Vår vision är att tillhandahålla de bästa möjliga förutsättningarna för att kundinteraktionerna ska gå enkelt. Vill jobba med oss på Connectel?

SE LEDIGA TJÄNSTER

Fyra människor sitter runt ett bord medans en skriver meddelande på ipad

Jobba på Connectel – är det en match?

Vi är en grupp nyfikna och framåtlutade kollegor där problemlösning är en gemensam nämnare för flesta av oss. Vi tror på ansvarstagande under frihet, och samarbetar tätt mellan våra olika avdelningar för att lära av varandra. När vi delar vår kunskap och kompetens når vi längre och får ett större utbyte på vägen.

Lär känna några av våra medarbetare:

Medarbetare

Fågelperspektiv av en kvinna som använder telefon och dator vid en bardisk

Var hittar du våra HQ?

Våra kontor finns idag lokaliserade i Stockholm och Uppsala. Det betyder nödvändigtvis inte att det är där du behöver vara bosatt. Nästan alla tjänster hos oss kan skötas på distans, men oavsett om vi sitter på kontorsplatsen eller hemmakontoret gör vi allt för att skapa en härlig och trivsam företagskultur. Det är såklart något vi vill att våra framtida medarbetare ska dela med oss.

Följ oss på Linkedin:

Connectel på Linkedin

Vill du komma i kontakt med oss?

Prata med våra säljare

Eller ring oss på +46 (0) 101 800 000