Fyra killar sitter vid bergskanten med utsikt över gröna kullar

Varför Connectel

heart of customer satisfaction

Nöjda kunder är hjärtat i varje framgångsrikt företag.

Kunder som är nöjda och lojala kommer att rekommendera varumärket, och det är den största drivkraft som främjar tillväxten. Det är därför vi på Connectel prioriterar kundnöjdhet framför allt annat i vårt arbete. Vårt främsta mål är att vägleda våra kunder, tillhandahålla och utveckla tekniska lösningar som förbättrar verksamheten. Även ge insikter som förbättrar processer samt utbildning som utvecklar servicekompetens.

Ökar kundnöjdhet sedan 2008

Året 2008 försökte två bröder från Uppsala kontakta kundtjänst, men fastnade i outhärdligt långa telefonköer. Frustration övergick till mistro, vilket slutligen skadade deras uppfattning om dessa företag. Det här var katalysatorn till en vision: att lyfta kundservicebranschen genom att erbjuda lösningar som gynnar både kunder och företag. Från en övertygelse om att långsiktig framgång börjar med kundnöjdhet föddes Connectel.

Verktyg som optimerar verksamheten

Vi på Connectel hjälper företag att leverera riktigt bra kundservice. Detta genom kontaktcenterlösningar som förbättrar sättet de engagerar och interagerar med sina kunder på, vilket gör det möjligt för företag att skapa meningsfulla kontakter med sina kunder. Genom att utnyttja kraften i våra lösningar kan du optimera din kundtjänstverksamhet, effektivisera arbetsflöden och leverera personliga upplevelser.

Because you care

Vår drivkraft är att öka kundnöjdhet, vårda lojalitet och driva tillväxt genom att ge dig med de verktyg som krävs för att ge bättre service. Det leder i slutändan till både nöjdare kunder och medarbetare. För glada medarbetare ger bättre service och nöjda kunder driver tillväxten.

Bättre service, ökad kundnöjdhet och ökad tillväxt med Connectel.

För att du bryr dig.

ISO 9001
ISO 14001
ISO 27001 certifiering
GuldKontakt logotyp
Connectel tillhandahåller ramavtal
Di Gasell

Möt våra grundare

Året 2008 försökte Jens och Robin, två bröder från Uppsala, Sverige att kontakta kundtjänst, men fastnade i outhärdligt långa telefonköer. Utan att veta hur länge de skulle behöva vänta, och fick ibland inte ens den hjälp som behövdes när de äntligen nådde en agent. Frustration övergick till mistro, vilket slutligen skadade deras uppfattning om dessa företag. Det här var katalysatorn till en vision: att lyfta kundservicebranschen genom att erbjuda lösningar som gynnar både kunder och företag. Från en övertygelse om att långsiktig framgång börjar med kundnöjdhet föddes Connectel.

”Vi vet allt om smärtan i en bristande kundserviceupplevelse, så vi tog fram rätt förutsättningar.”

Två killar med huvudlampor framför ett tält ler mot kameran

Kom i kontakt med oss

Patrik på Connectel

Sälj

Patrik Jutterström

patrik.jutterstrom@connectel.se

Som försäljningschef leder jag vårt team för att hitta den bästa lösningen för varje kund. Oavsett om det är en hel plattform eller en specifik lösning, så börjar vi alltid med att förstå dina behov och lösa dina nuvarande problem.

Denise Lordin på Connectel

Marknad

Denise Lordin

denise.lordin@connectel.se

Som marknadschef är jag ansvarig för vårt varumärke och vår kommunikationsstrategi. Marknad är också en brygga mellan produktutveckling och försäljning, och förklarar komplexa lösningar på ett sätt som är lätt att förstå.

Kristina på Connectel

HR

Kristina Jansson

kristina.jansson@connectel.se

Som Chief People Officer innebär min roll både att hitta rätt personer för jobbet och att utveckla strategier, riktlinjer och processer som stödjer våra medarbetare och ökar deras nöjdhet på jobbet.

Hannah Peters på Connectel

Customer Success

Hannah Peters

hannah.peters@connectel.se

I min roll som Customer Success Manager hjälper jag våra kunder att nå sina mål ihop med Connectel. Jag arbetar tätt med våra kunder och ser till så att de får ut så mycket som möjligt av våra produkter.

Möt några av våra kunder

Zmarta Group använder Connectels kontaktcenterlösning
Adam Woodworth Produktägare

”När vi bestämde oss för att söka efter en ny kontaktcenterlösning letade vi efter en anpassningsbar lösning och tekniskt skicklig partner som kunde möta våra önskemål. Connectel har överträffat våra förväntningar på nästan alla plan, med hög kvalitet. Vi fick en säker och flexibel lösning som stöds av en kundfokuserad organisation.”

Kundcase

Vill du veta mer om hur du kan förbättra din kundservice?

Play ikon

Prata med våra säljare

Eller ring oss på +46 (0) 101 800 000