Ikon med halvmånar i färg

Customer Success

Ett team av experter som hjälper dig att nå dina mål

Man med glasögon kollar leende in i en datorskärm

Vi finns här för dig

Vi stöttar dig på resan att nå och överträffa dina affärsmål. Vi jobbar med några av världens bästa kundserviceavdelningar och Customer Success hjälper att nå nästa nivå.

Tillsammans ser vi till så att du maximerar värdet av din kundtjänstlösning. Vi har expertis inom branschstandarder, KPIer och hur du konfigurerar plattformen på bästa sätt utifrån dina behov.

Som kund har du regelbundna möten med våra Customer Success Managers och tillsammans fokuserar vi på att hitta den bästa vägen framåt för ditt kontaktcenter. Du väljer själv hur ofta du vill att mötena ska ske. Vi finns tillgängliga när du behöver det.


 

Prata med Customer Success

Använder du Connectel-plattformen?

Har du en fråga kring funktionalitet eller vill du bolla idéer om hur du kan anpassa systemet för att effektivt kunna nå dina KPIer?

Kom i kontakt med vårt Customer Success-team genom att kontakta din Customer Success Manager eller genom att fylla i det här kontaktformuläret.

En hand pekar på datorskärm för att visa personen bredvid något

Vi vill hjälpa dig att lyckas. Förutom din Customer Success Manager tillhandahåller vi även utbildning och teknisk support.

Helpdesk

Få hjälpen du behöver på ett ögonblick. Vi förstår kraften av ett välfungerande kundservicesystem, men även smärtan i om det inte fungerar som det var tänkt. Använd knowledgebasen, ring, chatta, eller registrera ditt ärende i vår kundsupportplattform. Vårt Helpdeskteam finns tillgänglig när du behöver vår support.

TILL HELPDESK KUNDSUPPORT

Onlineutbildningar

Bli en expert i plattformen med Connectel Academy. Som kund får du fri tillgång till vårt videokursbibliotek, här kan du och dina medarbetare lära sig allt ifrån att navigera i systemet till att finjustera inställningarna efter era specifika behov.

TILL CONNECTEL ACADEMY

Vill du veta mer om Customer Success och hur du kan förbättra din kundservice?

Play ikon på skärm

Prata med våra säljare

Eller ring oss på +46 (0) 101 800 000