Ikon med halvmånar i färg

Customer Success

Ett team av experter som hjälper dig att nå dina mål

Man med glasögon kollar leende in i en datorskärm

Vi gör det enkelt

Vi stöttar världens bästa kundserviceavdelningar och Customer Success hjälper till att nå nästa nivå. Tillsammans med oss överträffar du kundservicens affärsmål. Vårt Customer Success-team finns tillgängligt för att säkerställa att du får ut största möjliga värde av din kundservicelösning. Vi sätter upp regelbundna möten med våra Customer Success Managers efter era önskemål och behov. Här fokuserar vi tillsammans på att hitta lösningen som tar er kundservice framåt, era mål är våra mål.

Vi finns alltid till hjälp när du behöver den. Vissa kunder föredrar att vara mer självständiga än andra i plattformen. Ni väljer själva hur frekventa möten ni vill ha för att uppnå den utveckling ni önskar.

En hand pekar på datorskärm för att visa personen bredvid något

Helpdesk

Få hjälpen du behöver på ett ögonblick. Vi förstår kraften av ett välfungerande kundservicesystem, men även smärtan i om det inte fungerar som det var tänkt. Använd knowledgebasen, ring, chatta, eller registrera ditt ärende i vår kundsupportplattform. Vårt Helpdeskteam finns tillgänglig när du behöver vår support.

TILL HELPDESK KUNDSUPPORT

Onlineutbildningar

Bli en expert i plattformen med Connectel Academy. Som kund får du fri tillgång till vårt videokursbibliotek, här kan du och dina medarbetare lära sig allt ifrån att navigera i systemet till att finjustera inställningarna efter era specifika behov.

TILL CONNECTEL ACADEMY

Vill du veta mer om Customer Success och hur du kan förbättra din kundservice?

Play ikon på skärm

Prata med våra säljare