Engagemang och självledarskap med gamification i realtid


Hur motiverar du dina kundservicemedarbetare? Hur skapar du en arbetskultur som både engagerar och motiverar ditt team?

Att träna och coacha dina medarbetare är en viktig del av arbetet för att behålla både dina medarbetare och kunder nöjda. När du lägger ner tid och satsa på dina medarbetare visar att du bryr dig om dem. I slutändan kommer utveckling av ditt teams färdigheter ger dem färdigheter att leverera bättre service som skapar nöjdare kunder.

Så, hur hjälper du sina kundservicemedarebetare utvecklas i sina roll? Hur stärker du ditt team?

Vi har en guide som listar 7 sätt att coatcha ditt team, men varför inte också använda verktyg?

Gamification som ger fantastiskt resultat

På Connectel har vi integrerat gamification i vår plattform – utformad för att främja självledarskap, förbättra prestationer och öka engagemanget. Det som gör oss unika är att hela vår plattform fungerar i realtid, vilket ger omedelbar feedback och snabba resultat.

Gamification handlar om att omvandla vardagliga uppgifter till belönande utmaningar, vilket gör arbetet mer engagerande och roligt. Men det är mer än bara ett spel – det är en beprövad metod för att hjälpa dina anställda att ta ägandeskap över sina roller och förbli motiverade.

Genom att introducera element som topplistor, prestationer och belöningar i vår plattform kan medarbetare följa sin utveckling i realtid, vilket skapar en transparent och målinriktad miljö. Detta uppmuntrar medarbetarna att ta ansvar för sin egen utveckling, sätta personliga mål, övervaka framstegen och justera sina strategier för att förbättra sina prestationer.

Till skillnad från lösningar som kräver flera system för att hantera konversationer, följa upp prestationer och öka engagemanget, är Connectels gamification direkt integrerat i vår plattform. Det innebär att allt – från konversation och datainsamling till prestationsuppföljning och belöningar – sker i en enhetlig miljö. Du kan förlita dig på realtidsdata för att fatta informerade beslut, lösa problem snabbare och förbättra kundupplevelsen, utan att behöva växla mellan olika verktyg.

Insikter i realtid, omedelbar effekt

Det som gör vår gamification unik är att den bygger på realtidsdata. Vår plattform levererar omedelbar feedback oavsett om det handlar om att följa försäljningsprestationer, övervaka kundtjänstkonversationer eller nå teammål. Istället för att vänta på veckovisa, månatliga eller kvartalsvisa utvärderingar för att förstå hur de presterar, kan ditt team få handlingsbara insikter direkt.

Detta tillvägagångssätt i realtid gynnar även chefer och teamledare. Du kan hålla koll på den övergripande prestationen hela tiden, vilket gör det möjligt att identifiera utvecklingsområden, ge beröm direkt för prestationer och stötta dina medarbetare när de behöver det som mest.

Glada medarbetare leder till nöjda kunder

Gamification handlar inte om att tävla eller få belöningar – det handlar om engagemang och effektivitet. Connectel hjälper inte bara dina medarbetare att förbättra sina prestationer; vi ser också till att de känner sig mer delaktiga i sitt arbete och i sitt team. Detta leder till en högre arbetsglädje och stärker medarbetarnas lojalitet, vilket i sin tur bidrar till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

När ditt team är motiverat och har rätt verktyg för att utföra sitt arbete på bästa möjliga sätt, leder det i slutändan till nöjdare kunder.

Prata med våra säljare

Eller ring oss på +46 (0) 101 800 000