Wowpodden bara service header - Servicestjärnan

Skapa kundservice i världsklass med Wowpodden


Börja med att lyssna på senaste avsnittet om kundservice i världsklass av Wowpodden med serviceexpertsduon Lilo, som är Joakim Lindström och Emilie Loman, och 7 för att få inspiration, tips och konkreta verktyg för hur du skapar en kundservice i världsklass.

Lång kö, återkommande kunder som ringer igen i samma ärende, växande backlog, tappade samtal, arga kunder i sociala medier och omotiverade medarbetare. Känner du igen dig? Vad kan det bero på? Kan det bero på vilka resultat du mäter?

Att mäta allt möjligt på en kundservice är bra men vad är det du som chef bör ha fokus på för att skapa en kundservice i världsklass? Vilka mål skapar bättre service för kunderna och ökat engagemang hos medarbetarna och vad är det egentligen ledningsgruppen och andra intressenter på företaget vill se? Vad är det för resultat du vill uppnå?

Wowpodden är en podcast om service och kundnöjdhet. Emilies visionen är att höja statusen på serviceyrket, statusen på kundservice internt i våra organisationer och kvaliteten på service. Läs och lyssna gärna på ytterligare avsnitt av om kundservice i världsklass wowpodden, klicka här. 

För att kontakta Susanne, klicka här. 

Följ vårt nyhetsbrev för att få veta när nya avsnitt släpps


Prata med våra säljare

Eller ring oss på +46 (0) 101 800 000