Med­arbetare

Möt personerna på Connectel

Säg hej till teamet!

Lär känna oss lite bättre och möt teamet bakom Connectel. Idag är vi ett sammansvetsat team  uppdelade på 4 olika områden. Det gäller Customer Success, Utveckling, Marknadsföring och Sälj. Tillsammans skapar vi bättre kundkommunikation för våra kunder i vårt uppdrag att tillhandahålla rätt verktyg och vägledning.

Vill du komma i kontakt med oss?

Kontakta Connectel

Träffa våra grundare

Connectel kom till liv i Uppsala 2008, grundat av bröderna Jens och Robin Leijon. Klyschigt nog tog sig resan sin början i ett garage, med visionen om att lyfta kundserviceyrket och tillhandahålla lösningar som uppfyller alla behov. En kundserviceplattform som främjar både kunden och företaget.

Träffa några av våra medarbetare

Sebastian Tedenryd

Customer Success Representative

sebastian.tedenryd@connectel.se

På helpdesk dyker jag ner i kundernas processer och anpassar vår lösning efter deras behov, och ser till så att våra produkter nyttjas till max.

Jennifer Nozlihn

Customer Success Manager

jennifer.nozlihn@connectel.se

I mitt arbete stöttar jag kunderna i resan mot deras specifika mål. Här på Customer Success handlar allt om att välja rätt väg för att kunden ska nå det resultat de önskar.

Victor Olaisen

Digital Marketing Manager

victor.olaisen@connectel.se

På marknadsavdelningen ansvarar jag för bland annat våra webinar, guider och kommunikation. Min roll innebär också ett roligt och nära samarbete ihop med de andra avdelningarna på företaget.

Andreas Johansson

Senior Sales Executive

andreas.johansson@connectel.se

Med mitt stora teknikintresse hjälper jag företag och organisationer i sin resa mot en fantastisk kundserviceupplevelse, för enklare kommunikation mellan agenter och kunder.

Följ oss på Linkedin

Hur kan vi hjälpa dig?