Ikon med halvmånar i färg

Med­arbetare

Möt personerna på Connectel

Connectel medarbetare

Säg hej till teamet!

Lär känna oss lite bättre och möt teamet bakom Connectel. Idag är vi ett sammansvetsat team  uppdelade på 4 olika områden. Det gäller Customer Success, Utveckling, Marknadsföring och Sälj. Tillsammans skapar vi bättre kundkommunikation för våra kunder i vårt uppdrag att tillhandahålla rätt verktyg och vägledning.

Vill du komma i kontakt med oss?

Kontakta Connectel

Träffa våra grundare

Connectel kom till liv i Uppsala 2008, grundat av bröderna Jens och Robin Leijon. Klyschigt nog tog sig resan sin början i ett garage, med visionen om att lyfta kundserviceyrket och tillhandahålla lösningar som uppfyller alla behov. En kundserviceplattform som främjar både kunden och företaget.

Robin Leijon

CEO & Founder

+46 (0) 702 70 37 50

Jens Leijon

CTO & Founder

+46 (0) 704 44 79 00
Två killar med huvudlampor framför ett tält ler mot kameran

Träffa några av våra medarbetare

Joseph Rukobo

Business Development Consultant

Hjälper till att matcha företag med vår AI (Bot) & molnbaserade/Hybrid/On-Premise plattform för kontaktcenter. En platform som stärker relationen mellan företag och deras kunder.

Hannah Peters på Connectel

Hannah Peters

Customer Success Manager

I min roll som Customer Success Manager hjälper jag våra kunder att nå sina mål ihop med Connectel. Jag arbetar tätt med våra kunder och ser till så att de får ut så mycket som möjligt av våra produkter.

Denise Lordin på Connectel

Denise Lordin

Marketing Manager

På marknadsavdelningen ansvarar jag för bland annat våra webinar, guider och kommunikation. Min roll innebär också ett roligt och nära samarbete ihop med de andra avdelningarna på företaget.

Alexander Moreno

Alexander Moreno

Sales Executive

Jag älskar att hjälpa företag att bli mer effektiva i sitt arbete. Varför inte lägga ner samma arbetstid men få dubbelt så mycket resultat genom att vara så effektiv som möjligt 🙂

Följ oss på Linkedin

Prata med våra säljare

Eller ring oss på +46 (0) 101 800 000