Lanseringen av vår nya webbplats och design

Lanseringen av vår nya webbsida


Connectels nya webbsida är här

Vi är glada över att nu få lansera vår nydesignade webbplats, connectel.se. Efter sex månaders arbete kan vi äntligen meddela om lanseringen den 1a juli 2021. Vi ville göra vår webbsida snabbare, mer användarvänlig och lättare att navigera i för våra kundservicefokuserade besökare.

Som ledare av att leverera utmärkta kundservicelösningar är det viktigt för oss att informationen om våra tjänster är lättillgänglig för våra befintliga och potentiella kunder. Vi strävar efter att förse våra webbplatsbesökare med den mest uppdaterade informationen i vår bransch och dela vår kunskap och expertis om kundservicens trender och rekommendationer.

Vårt mål med nya webbplatsen är att ge nya och befintliga besökare ett enklare sätt att lära sig om Connectels produkter. Och hitta nya mer fördelaktiga vägar att utföra sin kundservice. Våra besökare hittar enkelt en översikt över våra tjänster och produkter på startsidan, eller i huvudmenyn och kan navigera till den sida som eftersöks. Bland annat är en av nyheterna på sidan att vi lagt till vårt eget modersmål, svenska som valfritt språk på siten.

Håll kontakten med oss

Prenumerera på våra e-postutskick genom att signa upp längst ner på sidan. Så levererar vi de senaste uppdateringarna inom kundservice, molnbaserade kontaktcenterlösningar, webinar och allmänna hacks för din kundserviceavdelning.

Välkommen och tack för att du besöker vår nya webbplats

För frågor, förslag, feedback eller kommentarer, vänligen kontakta oss här. Vill du boka en rundtur i vår kundservicesystem medan du är här, boka en demo.

Boka en demo med Connectel

Prata med våra säljare

Eller ring oss på +46 (0) 101 800 000