Wowpodden bara service header - Servicestjärnan

Pernilla Corizza gästar och pratar om att utveckla Growth mindset


Lyssna på när föreläsaren och tidigare skolledaren Pernilla Corizza delar med sig av framgångstips och misstag hon gjort och övningar du själv kan göra för att bli mer hjärnsmart. Growth mindset är något alla som jobbar inom service skulle ha nytta av men vad är det, vad är vinningen med det och vad kan du undvika?

Lyssna på avsnittet om hur du kan utveckla growth mindset, med Emilie Loman och gästen Pernilla Corizza:

Growth mindset är ett sätt sätt att tänka och förhålla sig till som är dynamiskt. Det handlar om att hjärnan är utvecklingsbar och plastisk, att man inte tänker att intelligens och talang är något som är statiskt eller nått vi är födda med. Utan att alla människor har möjlighet att träna upp sig och utvecklas. Vinningen med detta koncept är att du sätter fokus på utvecklingsprocessen och är öppen för nya möjligheter. Risken med att inte ha detta mindset är att man stannar i sin trygghetszon och inte vågar testa något nytt.

Avsnittet är cirka 15 minuter långt. Wowpodden är en podcast om service och kundnöjdhet. Emilies visionen är att höja statusen på serviceyrket, statusen på kundservice internt i våra organisationer och kvaliteten på service. 

För att kontakta Pernilla, klicka här.

Följ vårt nyhetsbrev för att få veta när nya avsnitt släpps


Prata med våra säljare

Eller ring oss på +46 (0) 101 800 000