Wowpodden bara service header - Servicestjärnan

Wowpodden – Vikten av en fungerande företagskultur


I det andra avsnittet i denna poddserie om företagskultur träffar jag HR ansvarig, Malin Bragner. Hon utvecklar hur H1s företagskultur genomsyrar hela organisationen, ända ut till budgetering och beslutsfattanden – och ger konkreta tips på hur man bygger en väl fungerande företagskultur.

Jag har fått äran att djupdyka i H1s välfungerande företagskultur och Happy Filosofi. Ett kvitto på att de har lyckats är att de har lägst personalomsättning på marknaden.

I tre fullspäckade avsnitt skildras H1s arbete med Happy Filosofin ur tre olika perspektiv. Den röda tråden ligger fokuserad på hur H1s företagskultur Happy Filosofin har bidragit till att skapa en kvalitetscertifierad kundservice – både för medarbetare, kund och slutkund.

Happy Filosofin handlar om hur medarbetarna ska samspela med varandra och vilka beteenden som uppmuntras av företaget. Det betyder även att man ska hylla goda exempel, att man ska ha roligt, bli bemött med respekt, visa uppskattning och vara lyhörd för önskemål hos medarbetarna. Filosofins syfte är att att sprida glädje eftersom glada medarbetare som trivs gör också ett bättre arbete. Lyssna på avsnittet för att veta mer om hur man uppnår en fungerande företagskultur.

Du kan kontakta Malin här. Lyssna på del ett av poddserien om H1, klicka här.

Följ vårt nyhetsbrev för att få veta när nya avsnitt släpps


Prata med våra säljare

Eller ring oss på +46 (0) 101 800 000