Wowpodden bara service header - Servicestjärnan

Ramia Salgo & hennes tips till att erbjuda grym service


Lyssna på när servicestjärnan och butikschefen Ramia Salgo delar med sig av framgångstips och och inspiration för hur du kan ge dina kunder wowservice. Vi besvarar frågor som:

  • Vad är det egentligen Ramia på Smarteyes gör för att sticka ut och få lojala kunder som blir deras ambassadörer?
  • Hur får du egentligen ett engagerat team som hela tiden vill göra det lilla extra för kunderna så det blir wow?
  • Vilka misstag bör man undvika och finns det något framgångsrecept för alla som vill bli bättre på service?

”Kundernas krav på service ökar”- Lyssna på wowpodden med Emilie Loman och gästen, Ramia Salgo om att erbjuda grym service här:

Lyssna på avsnittet för att höra mer konkreta tips för att leverera wowservice och om Ramias inspirerande resa inom kundtjänst.

Hon berättar om sin erfarenhet och hur hennes framgång inom kundtjänst har utvecklats genom åren. Ramia beskriver även sitt synsätt på att inte bara sälja en produkt eller tjänst, utan att skapa och sälja en hel upplevelse för kunden. Detta innefattar ett genuint intresse, alltid ha sitt största fokus på kunden och att vara villig att göra det lilla extra. Allt för att göra deras upplevelse så positiv som möjligt. Det skapar wowsevice!

Avsnittet är cirka 20 minuter och du kan kontakta Ramia Salgo här. Läs och lyssna gärna på liknande avsnitt om att erbjuda grym service, klicka här.

 

Följ vårt nyhetsbrev för att få veta när nya avsnitt släpps


Prata med våra säljare

Eller ring oss på +46 (0) 101 800 000