Lasse Frisk

Wowpodden – Lasse Frisk pratar om att skapa ett effektivt team


Lyssna på när Lasse Frisk, pedagogisk chefsutvecklare som brinner för praktisk arbetsmiljö och det goda mötet, delar med sig av konkreta tips och strategier för hur du kan skapa ett effektivt team med engagerade medarbetare.

Teamkänslan är oerhört viktig på en kundservice, och i många andra organisationer förstås. Men hur skapar man då det där kraftfulla, effektiva teamet med engagerade medarbetare och vad behöver man undvika?

För att erbjuda en imponerande service krävs det ett starkt ledarskap. En vanlig missuppfattning är att medarbetarskap eller självledarskap utesluter behovet av en chef, att man ger ”fria händer.” I själva verket kräver effektivt medarbetarskap en aktiv ledning eftersom det är viktigt att tydligt definiera medarbetarnas ansvarsområden och befogenheter för att säkerställa en smidig arbetsprocess och ökad effektivitet. Var alltså mycket tydlig med vad din personal får fatta beslut om, detta är inte alltid lika självklart som man tror.

I samband med att skapa ett effektivt team är det viktigt att det finns forum och inbokade tider för samtal om medarbetarnas frågor och synpunkter. Det skapar en enorm trygghet hos medarbetarna samt ökar effektiviteten av arbetsprocessen. Fler konkreta tips tar Lasse upp i avsnittet.

Lyssna på när Lasse Frisk besvarar ingående på frågor som:

Vad är organisationers stora utmaningar idag när det kommer till ledarskap och medarbetarskap idag? Hur skapar man ett kraftfullt effektivt team? Vad för fallgropar och utmaningar finns det med feedback?

Du kan kontakta Lasse här. 

Lyssna på liknande avsnitt av wowpodden med Emilie Loman, klicka här.

Följ vårt nyhetsbrev för att få veta när nya avsnitt släpps


Prata med våra säljare

Eller ring oss på +46 (0) 101 800 000