Wowpodden bara service header - Servicestjärnan

Wowpodden – Skapa en välfungerande organisation


Lyssna på avsnittet om att skapa en välfungerande organisation. Det tredje och sista avsnittet i den här poddserien om H1, deras företagskultur och Happy Filosofi träffar jag Alexander, Team Manager och Säljansvarig, och Elin Hammar, Senior Agent. Jag tar reda på hur kulturen fungerar utifrån deras medarbetarperspektiv. Varför valde de H1 som arbetsgivare? Vad är det som gör att de väljer att stanna? Och vad är det egentligen för utklädningstävlingar som håller ihop hela organisationen?

Jag har fått äran att djupdyka i H1s välfungerande företagskultur och Happy Filosofi. Ett kvitto på att de har lyckats är att de har lägst personalomsättning på marknaden.

I tre fullspäckade avsnitt skildras H1s arbete med Happy Filosofin ur tre olika perspektiv. Den röda tråden ligger fokuserad på hur H1s företagskultur Happy Filosofin har bidragit till att skapa en kvalitetscertifierad kundservice – både för medarbetare, kund och slutkund.

Elin och Alexander förklarar att företagets Happy filosofi innefattar alltifrån små beteenden till stora event på företaget. De har en grupp medarbetare som planerar så kallade happy events och tanken med detta är att personalen alltid ska ha något kul att se fram emot. Detta har lett till flera företagstraditioner såsom sommarfester, julgalor och äggjakt vid påsk. Happy events innebär även att fira och uppmärksamma små positiva saker såsom ett lyckat kundmöte för att sprida glädje och skapa en trevlig arbetskultur. Personalen på H1 anser att en trevlig arbetskultur och att personalen mår bra på jobbet är grunden för att skapa en välfungerande organisation.  

Du kan kontakta Alexander här och Elin här. 

Lyssna på del ett av poddserien om H1, klicka här.

Följ vårt nyhetsbrev för att få veta när nya avsnitt släpps


Prata med våra säljare

Eller ring oss på +46 (0) 101 800 000