Effektivisera hanteringen av ärenden och förbättra kundupplevelsen

Inom energi- och försörjningssektorn kan hanteringen av ärenden såsom serviceförfrågningar, rapportering av strömavbrott och fakturafrågor vara en utmanande uppgift. Connectels lösning för kundtjänst och kontaktcenter erbjuder ett effektivt sätt att hantera ärenden och skapa positiva kundupplevelser. Genom vår plattform kan du sätta upp IVR-flöden vilket snabbare hjälper kunden fram till en agent med rätt kompetens, samtidigt som de får tillgång till en självbetjäningsfunktion. Våra funktioner för analys av historisk data och dashboard hjälper dig hålla koll på och följa upp kundinteraktioner, mäta hur teamet presterar och fatta datadrivna beslut.

  • Reducerade väntetider och snabbare hantering av serviceärenden
  • Förbättrad kundnöjdhet och lojalitet
  • Ökad effektivitet och kostnadsbesparingar för ert företag
Närbild på händer som håller i en penna med en mikrofon i förgrunden En voicebot

Automatisera ärendehanteringen med voicebots och chattbot

Att manuellt hantera ärenden är tidskrävande, och kanske inte den bästa användningen av era resurser. Genom att implementera voicebot och chattbot kan man spara resurser då bottarna hanterar enklare förfrågningar och frigör tid för agenter att fokusera på mer komplexa kundärenden. Connectels voice- och chattbot är byggda på naturlig språkbehandling (NLP), vilket innebär att de kan förstå och svara på kundförfrågningar med hög precision. Våra bottar möjliggör 24/7 kundsupport och förbättrar effektiviteten för ert företag som helhet. Läs vårt fall med Taxi Göteborg för att se hur vår röstbot framgångsrikt löser 50% av bokningarna.

  • Minskade väntetider och snabbare hantering av enkla förfrågningar
  • Förbättrad agentproduktivitet och effektivitet
  • Ökad kundnöjdhet och lojalitet
En grupp människor sitter vid ett långt bord fullt av datorer

Optimera admin-tid och öka agenternas presatation

Att hitta rätt beläggning i ett kontaktcenter kan vara utmanande, särskilt inom energi- och försörjningssektorn där efterfrågan varierar beroende på säsong och väder. Ett workforce management verktyg hjälper er att optimera bemanningsnivåer och schemaläggning utifrån volymer och agenternas prestationsförmåga. Connectels analysverktyg och instrumentpaneler ger realtidsinsikter kring samtalshantering och arbetsbelastning, vilket gör att ni kan fatta datadrivna beslut som förbättrar kundupplevelsen och minskar kostnaderna.

  • Ökad produktivitet och effektivitet hos arbetskraften
  • Minskade arbetskostnader och förbättrad bibehållning av agenter
  • Förbättrad kundupplevelse och lojalitet

Företag som litar på oss

Varberg skapar flexiblare sjukvård med connectels telefonlösning

Kommunen i Varberg behövde ett system som gjorde det möjligt att strukturera och hantera sjuksköterskornas uppgifter. Och eftersom det finns ett begränsat antal sjuksköterskor som tillhandahåller sjukvård saknade de då en flexibel lösning. Med vårt stöd insåg de att Connectels callback-funktion kunde lösa en stor del av problemet. Det har lett till minskade telefontimmar till när sjuksköterskorna finns tillgängliga. Förutom dessa timmar kan människor lägga till en callback-kö. Som gör det möjligt för sjuksköterskor att enkelt ringa personen som försökte nå dem, så snart de finns tillgängliga.

Läs caset här

Hur mycket kan du spara med Connectel?

Fyll i hur många agenter (heltid) ni har, genomsnittliga antalet ärenden ni hanterar per månad och den genomsnittliga hanteringstiden (AHT) för att se hur mycket du kan spara genom att implementera Connectels plattform. På nästa sida ser du resultat, och kan ladda ner en PDF med mer information om dina besparingar samt hur vi har räknat.

Vänligen välj en valuta
Vänligen fyll i antal ombud
Vänligen fyll i antal ärenden per månad
Vänligen fyll i genomsnittlig hanteringstid

Dina totala besparingar per år

Get your report

Vänligen fyll i en giltig e-postadress.
Vänligen fyll i ditt företagsnamn.
Vänligen fyll i din tjänstetitel.

Prata med våra säljare

Eller ring oss på +46 (0) 101 800 000