Wowpodden bara service header - Servicestjärnan

Den lärande organisationen med Michel Westher


Det pratas mycket om den lärande organisationen och team just nu. Att effektivt kunna dela kunskap med varandra påverkar både produktivitet, innovation och resultat.

Varför är lärande viktigt för oss? Vad kännetecknar egentligen den lärande organisationen? Hur vet man om man redan har en lärande kultur? Vad är vinningen med att ha en? Och vad gör tid för reflektion hos medarbetare?

Jag har haft lyxen att möta Michel Westher, utbildningsguru och VD på Knowly, för att spela in en poddserie i tre delar som handlar om lärande och kompetensutveckling. I det första avsnittet pratar vi om den lärande organisationen, vinningen med den och mycket mer.

I dagens samhälle behöver vi lära oss snabbare och vara mer effektiva. Michel har en teori om att desto mer deras medarbetare läser, desto gynnsammare är det för deras inlärning. Därför får alla Knowlys medarbetare läsplattor och ett bidrag för att köpa böcker. Michel pratar framgången om hur man lyckades med att förändrar man beteende hos sina medarbetare. Hur han fick medarbetarna att förstå vad de tjänar på att göra en förändring och vad de vinner på att vara del av en lärande organisation. 

Du kan kontakta Michel här. Besök Knowlys hemsida här.

Lyssna på liknande ytterligare avsnitt från poddserien med Emilie Loman och gästen Michel Westher, klicka här.

 

 

Följ vårt nyhetsbrev för att få veta när nya avsnitt släpps


Prata med våra säljare

Eller ring oss på +46 (0) 101 800 000