Wowpodden bara service header - Servicestjärnan

Görbara tips på hur man förbättrar företagskulturen


Lyssna på när Teresa Acuña Lopez, kulturstrateg och grundare av Culture by Design, delar med sig av insikter och konkreta tips till dig som vill arbeta strategiskt med din företagskultur.

Vad är egentligen en företagskultur? Företagskultur är i längden ett resultat av vårt beteende på arbetsplatsen. Det handlar om hur vi interagerar med varandra och skapar gemensamma mönster som med tiden blir etablerade normer. Teresa berättar om hur olika företagskulturer kan på längre sikt få både positiva- och negativa konsekvenser. 

Passiva ledarskap är ofta varför kränkning och mobbning uppstår på arbetsplatser.” – Teresa Acuña Lopez

En fungerande företagskultur som präglas av arbetsglädje, tillit och engagemang leder till ännu bättre resultat. En kultur som är icke fungerande kan leda till många ersättningsrekryteringar, minskad produktivitet och hög sjukfrånvaro.

Men hur får man till den där arbetsglädjen och engagemanget då? Hur kan man jobba strategiskt med sin företagskultur och vad är vinningen med det? Hur vet man om den kulturen man har på företaget är bra eller dålig? Och vad är egentligen ett culture-crew?

Lyssna på wowpodden med Emilie Loman och gästen Teresa Acuña Lopez om hur man förbättrar företagskulturen. Du kan kontakta Teresa här. Läs och lyssna gärna på ytterligare avsnitt från wowpodden om hur man förbättrar företagskulturen, klicka här.

 

Följ vårt nyhetsbrev för att få veta när nya avsnitt släpps


Prata med våra säljare

Eller ring oss på +46 (0) 101 800 000