Wowpodden bara service header - Servicestjärnan

Lärande & kompetensutveckling med Michel Westher


Jag har haft lyxen att möta Michel Westher, utbildningsguru och VD på Knowly, för att spela in en poddserie i tre delar som handlar om lärande och kompetensutveckling. I det andra avsnittet pratar vi om hur du kan maximera lärande och beteendeförändring, konkreta metoder och strategier att använda dig av för att få till utbildning effektivt i vardagen och mycket mer. Michel diskuterar i poddavsnittet vilka taktiker som leder till en högre effekt av utbildningsinsatser. Han lyfter fram tre faktorer som har en betydande påverkan:

  • Autonomi
  • Möjligheten att tillämpa kunskaper
  • Förståelse för lärandets effekter

Michel förklarar vidare hur dessa faktorer spelar en central roll för att maximera inlärningens resultat och effektivitet. ”Lärandet behöver inte se ut som det gjorde i skolan”- Lyssna på poddavsnittet om lärande & kompetensutveckling med Emilie Loman och gästen Michel Westher:

I alla tre delar av poddserien betonar Michel vikten av att främja autonomi inom lärandet. Det betyder att man ska ge medarbetarna frihet att utforska ämnen som intresserar dem, att de ska få välja sina egna lärandemetoder och att ta ansvar för sina egna framsteg och resultat. Detta resulterar i flera fördelar för medarbetarna såsom ökad motivation, kreativitet och självständighet. 

Du kan kontakta Michel här. Besök Knowlys hemsida här. Lyssna på ytterligare avsnitt från poddserien med Emilie Loman och gästen Michel Westher, klicka här.

 

Följ vårt nyhetsbrev för att få veta när nya avsnitt släpps


Prata med våra säljare

Eller ring oss på +46 (0) 101 800 000