Wowpodden bara service header - Servicestjärnan

Vad är viktigt att tänka på när du leder medarbetare på distans?


Att jobba på distans har blivit allt mer vanligt och leder till att personer blir mer nöjda med sin tillvaro.

För det första erbjuder distansarbete en större flexibilitet när det gäller arbetsplats och arbetstider. Denna flexibilitet gör det möjligt för individer att balansera arbete och privatliv på ett sätt som kanske inte var möjligt tidigare. För det andra minskar distansarbete ofta stressen och tidsåtgången för att pendla till och från arbetsplatsen. Det sparar inte bara tid och pengar för arbetstagarna, utan minskar också miljöpåverkan genom att minska trafikbelastningen och utsläppen från transporter.

Dessutom kan distansarbete bidra till ökad autonomi och självständighet. Genom att ha mer kontroll över sitt arbete och sin arbetsmiljö kan man känna sig mer engagerad och motiverad att utföra sitt arbete på bästa möjliga sätt. Dessa är några av flera fördelar med distansarbete, men det kan komma med en del utmaningar, speciellt för dig som arbetsgivare.

Vad är viktigt att tänka på när du leder medarbetare på distans? Vad är utmaningarna? Vad är fördelarna? Joakim och Emilie vet. Lyssna nu på avsnittet (11 min) om hur du leder medarbetare på distans:

Wowpodden är en podcast om service och kundnöjdhet. Emilies visionen är att höja statusen på serviceyrket, statusen på kundservice internt i våra organisationer och kvaliteten på service. För att kontakta Emilie, klicka här. Läs och lyssna gärna på ytterligare avsnitt av wowpodden, klicka här

Följ vårt nyhetsbrev för att få veta när nya avsnitt släpps


Prata med våra säljare

Eller ring oss på +46 (0) 101 800 000